Medier vi arbejder sammen med

Vi har gjort os umage med at give dig et godt overblik gennem en perlerække af aftaler med verdens førende aviser. Fra vores redaktion i Gothersgade i København, udvælger vi hver dag de skarpeste artikler og laver dem om til lyd, så der er nyt i Appen hver dag.

Er du ved at drukne i junkinfo? Hæv dig over nyhedsstrømmen og få globalt udsyn med Strillo. Få adgang til de originale kilder, før de bliver til nyhedsstøj.
Altinget

Altinget

Altinget er en netavis med særligt fokus på dansk politik. Hver måned udkommer tilmed Altingets trykte magasin, som går i dybden med national og international politik. Det er særligt disse features og portrætinterview, vi udvælger til Strillo.

Der Spiegel

Der Spiegel

Der Spiegel er Tysklands største og mest indflydelsesrige nyhedsmagasin. Mediet udmærker sig særligt ved at lave kritiske interviews med verdens mest indflydelsesrige beslutningstagere og tænkere og dybdegående features om tidens store dagsordener.

Financial Times

Financial Times

Financial Times er en verdensomspændende erhvervsavis med base i London. Særligt stærke er publikationen selvsagt på erhverv og investorstof, men også når det gælder international politik excellerer avisen, der er kendt for papirets lyserøde laksefarve.

Foreign Policy

Foreign Policy

Foreign Policy er ”det globale magasin om nyheder og ideer”. Hver dag udgiver mediet nyheder, analyser og indlæg om internationale anliggender. Indholdet bygger på dyb faglighed, idet bidragsyderne er førende forskere og individer med stor erfaring inden for det de skriver om.

Foresight Magazine

Foresight Climate & Energy er et danskejet engelsksproget fagmagasin med fokus på den globale energiomstilling. Bag magasinet står et internationale netværk af ekspertjournalister og forfattere, der skriver intelligent og kyndigt om energi, miljø og grøn omstilling.

Harvard Business Review

Harvard Business Review

Harvard Business Review er en verdensførende publikation, når det kommer til strategi og ledelse. Det er indhold, der kommer med råd, ideer og indsigt til ledere, selvstændige og folk, som er nysgerrige på at udvikle sig selv og sine medmennesker. Skrevet af førende tænkere og praktikere.

Inside Business

Inside Business

InsideBusiness er et nyere erhvervsmedie til ledere, specialister og erhvervsinteressede danskere. Mediet er kendetegnet ved, at det søger at gå bag om facaden på det danske erhvervsliv og fortælle historierne om, hvad der i virkeligheden foregår.

Kongressen

Kongressen

Onlinesitet Kongressen er samlingspunkt for de mest USA-nørdet danskere. Mediet blev grundlagt i2012 med den ambition at tilføre dækningen af USA substans og analyse og fungerer i dag som en online platform med tekst, lyd og video.

Le Monde Diplomatique

Le Monde Diplomatique

Le Monde Diplomatique går tilbage til 1954 i Paris, hvor det begyndte som en journal for at holde diplomater opdateret om verdensbegivenheder. Le Monde Diplomaque er kendetegnet ved de akademisk dybdegående analyser af nationale og internationale anliggender.

POV International

POV International

POV – POINT of VIEW International – er et nyere netmedie, der udgiver analyser, anmeldelser, essays og debatindlæg inden for især debat-, kultur-, erhvervs- og udlandsstof. Alle skribenter tilknyttet POV skriver i eget navn og står selv på mål for synspunkter og meninger.

Scientific American

Scientific American

Scientific American er et hæderkronet og ældgammelt medie (etableret i 1845), som dækker fremskridt i den videnskabelige verden. Indholdet er skrevet af journalister og forfattere, som tæller flere end 200 Nobelprismodtagere.

The Economist

The Economist

The Economist er et ugentligt nyhedsmagasin, som udkommer i ca. 1 mio. fysiske eksemplarer. Med base i London og kontorer over så godt som hele verden er mediet garant for en verdensomspændende nyhedsdækning med særlig fokus på politik, økonomi.

The Guardian

The Guardian

The Guardian anses som den mest troværdige og kvalitetsfyldte avis i Storbritannien. Under The Guardian-paraplyen udkommer også søndagsavisen The Observer, som er kendt for dens dybdegående journalistik, hvis indhold ofte vinder vej til Strillo.

The New York Times

The New York Times

The New York Times, også kendt som The Times, har siden 1918 vundet Pulitzerprisen over 120 gange, mere end nogen anden avis. Af den grund anses den i dag for et af USA’s mest indflydelsesrige medier.

Økonomisk Ugebrev

Økonomisk Ugebrev

Økonomisk Ugebrev er henvendt til dem, der følger dansk erhvervsliv tættest. Hver uge tager fagbladet aktier under kærlig behandling og udgiver desuden publikationer om ledelse, finans, samfundsansvar og bestyrelsesarbejde.